🚀 הזמנתם? הקובץ מוכן תוך דקות באזור האישי
★ 5.0

🗑️ מחיקת חשבון

כדי למחוק את החשבון שלך ואת כל הנתונים הקשורים אליו:

  1. התחבר לחשבון שלך.
  2. חזור לעמוד הזה — יופיע כפתור מחיקה עם אישור.

המחיקה מוחקת לצמיתות את פרטי החשבון (שם, אימייל, טלפון), ההזמנות, הקבצים והקרדיטים — ואי אפשר לשחזר אותם.

אין לך גישה לחשבון? אפשר לבקש מחיקה גם דרך office.kolai@gmail.com.